Tack för en fantastisk konferens – såhär går vi vidare!

Power Shift Sverige 2012 är över, och vill börja med att tacka för en fantastisk helg, men det är inte på något sätt ÖVER!

Sekunden vi alla lämnade konferensen började nästa steg; att hålla liv i den fantastiska nya energi vi fått under helgen, att stabilisera och utöka den plattform vi byggt, och självklart planera för Power Shift 2013!

Såhär ska vi göra detta:

 • Som ni redan sett så finns Vår Vision nu upplagd här på hemsidan och det går även att skriva under den online. Så uppmana ALLA mellan 16 och 30 år att göra det; desto fler som skriver under, desto starkare står sig dokumentet i politiska sammanhang.
 • Sprid visionen så vitt och brett som möjligt; maila den till din skola, din lokala förening och till lokala politiker. Skriv ut den och ta med i klasser och andra ungdomsgrupper och be fler att skriva under den. Återkom gärna med feedback till oss i teamet om hur det går!
 • Kontakta media och berätta om visionen! Det kan vara svårt att få nationella medier att uppmärksamma sådana här saker, men lokala medier brukar vara väldigt intresserade av vad som händer i kommunen/regionen, så ring upp och berätta just DIN historia!
 • Var med och planera Power Shift 2013! Precis som i år kommer vi att ha ett team med 6-10 personer med olika ansvarsposter och utöver det behövs det personer som hjälper till med att möjligt stort och smått. Planeringen inför nästa års konferens börjar redan nu så skicka ett mail till info@powershiftsweden.org redan idag så ser vi till att du hålls informerad! Alla är välkomna i teamet; man behöver inte ha deltagit i ett Power Shift förut!

Nu ser vi till att hålla liv i den här klimatrörelsen, pusha våra politiker och göra media uppmärksamma på att vi finns! Och så ses vi nästa år!

One Response to Tack för en fantastisk konferens – såhär går vi vidare!

 • “Everyone always talks about records that will never be broken,” Twin Galaxies founder Walter Dayy said to Newsweek magazine inn 2002,
  while addressing former champion Safran’s achievement.
  If the house or building window iis high enough the fall
  can be fatal. In this case, make some research early on even before
  the actual unfortunate incident can happen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Se trailern!

Organisers